ΑΡΧΙΚΗ

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ρατσισμός

21 Μάρτη: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
Να βάλουμε ένα τέλος στο ρατσισμό

Ο ρατσισμός είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στις μέρες μας, που απασχολεί όλο τον κόσμο. Οι «άνθρωποι» οι οποίοι αρνούνται να συνυπάρξουν με ανθρώπους διαφορετικούς από αυτούς, προκαλούν προβλήματα και η ένταση όλο και αυξάνεται, λόγω των μεταναστών και των προσφύγων από την Συρία οι οποίοι είναι όλο και περισσότεροι.

Πρέπει με κάποιο τρόπο να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά. Πρέπει να σταματήσουν τα ρατσιστικά φαινόμενα που πλήττουν όλο τον κόσμο, να αποδεχόμαστε το διαφορετικό. Πρέπει να βάλουμε τους εαυτούς μας στη θέση των ανθρώπων που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε ένα Τέλος.


Πλέον ο ρατσισμός, από την διαφορετική καταγωγή του άλλου έχει μεταφερθεί και στο πόσο φτωχός είναι κάποιος, στο πόσο παχύς είναι κάποιος, στο πόσο κοντός είναι κάποιος. Ένας λόγος που γίνεται αυτό είναι και η οικονομική κρίση που πλήττει όλη την Ευρώπη. Ο καθένας κοροϊδεύει πλέον ό,τι διαφορετικό βρίσκει στον άλλον· ακόμα και το πιο άκυρο πράγμα καταλήγει σε ένα ρατσιστικό φαινόμενο. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στην καταπολέμηση του ρατσισμού με όποιον τρόπο μπορούμε.

Το να μειώνεις και να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο επειδή είναι διαφορετικός, δεν σε κάνει εσένα καλύτερο άνθρωπο!

Τζεμ Τσοχονελίτζε




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου