ΑΡΧΙΚΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Ρατσισμός

Να βάλουμε ένα τέλος στο ρατσισμό


Πολλές φορές έχω ακούσει πως χτυπάνε, κοροϊδεύουν παιδιά που είναι από άλλες χώρες. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό, όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε καρδιά, αλλά κάποιοι που είναι τόσο βάρβαροι και κακοί δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, δεν μπορούν μια φορά να μπουν στη θέση ενός πρόσφυγα, ενός ανθρώπου που μπορεί να ήταν άτυχος και να είναι φτωχός, βρώμικος και νηστικός και να μην ξέρει αν την επόμενη μέρα θα είναι ζωντανός επειδή έχει χάσει την ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ.


Αυτό πρέπει να σταματήσει, αυτή η βαρβαρότητα που έχουν κάποιοι άνθρωποι, πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά και να αρχίσουν να βοηθούν τους αδύναμους, τους άστεγους και τους φτωχότερους ανθρώπους.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ πρέπει να σταματήσει γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι, όλοι έχουμε να δώσουμε αλλά και να πάρουμε αγάπη από τους ανθρώπους που μπορεί να είναι είτε άσπροι είτε μαύροι, είτε Έλληνες είτε Πακιστανοί, είτε Αλβανοί, είτε χριστιανοί είτε μουσουλμάνοι. Όλοι είμαστε ίσοι, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω εγώ στους ανθρώπους που είναι ρατσιστές. Και κάτι ακόμα που ανέφερα παραπάνω, «μόνο για ένα λεπτό, ας μπουν στη θέση ενός πρόσφυγα που έφυγε από την πατρίδα του λόγω του πολέμου και της φτώχειας». Ελπίζω με αυτό το μήνυμα να πάψουν να είναι ρατσιστές!

ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ



Παναγιώτα Κούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου